Personvernerklæring

Personvernerklæring for Centrum Trafikkskoler DA, Centrum Birkedal Trafikkskole AS,  Centrum Bærland Trafikkskole AS og Centrum Sørensen Trafikkskole AS.
(Sist oppdatert 29.07.2018) 

Denne personvern-erklæringen gjelder for Centrum Trafikkskoler DA og består av et samarbeid mellom Trafikklærer Olav Birkedal (Centrum Birkedal Trafikkskole AS), Øyvind Bærland (Centrum Bærland Trafikkskole AS) og May Britt Sørensen (Centrum Sørensen Trafikkskole AS). Heretter kalt «oss» og «vi».

1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Vi behandler følgende personinformasjon om deg, for å kunne gjennomføre tjenestene du har  bedt om.  Det være seg navn, mobilnummer, e-postadresse, fødsels- og personnummer. Vi samler kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler eller annet for å overholde inngåtte avtaler med deg. Dersom du er under 18 år, samler vi også opplysninger om navn, mobiltelefonnummer og e-postadresse til dine foresatte.

Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i våre register.

Centrum Trafikkskoler DA er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og  behandler personopplysningene i henhold til Personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvorfor og hvordan innhenter vi opplysninger?

For at vi skal kunne registrere deg som elev hos oss, trenger vi grunnleggende informasjon om deg. Informasjonen blir innhentet gjennom telefonsamtale eller på kontaktskjema eller påmeldingsskjema på vår hjemmeside. Vi trenger også informasjonen til samarbeidspartnere, som Statens Vegvesen, som administrer førerprøver, til gjennomføring av markedsføring, utstedelse av tilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

Vi er lovpålagt å ha backup over vårt elevregister i 5 år etter avsluttet opplæring. Etter 5 år blir alle data slettet.

3. Underleverandører (databehandlere) og samarbeidspartnere.

Vi benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

Vi er ansvarlig for for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

Personopplysningene dine brukes også i henhold til Statens Vegvesen og TSK register. TSK er Trafikkskole-, sensor- og kursarrangørregister. Se forskrift om Trafikkopplæring og førerprøver mm Kap.5,§5.

Personopplysninger om deg blir lagret i vår database. Vi er tilknyttet TABS Nettportal for trafikkskole, lærere og elever. Her vil du til enhver tid kunne se opplysninger om deg.

Begrensede personopplysninger vil også tilkomme i tilknytning til regnskap.

4. Overføring av personopplysninger til tredjepart
Vi overfører ikke personopplysninger om kunder til andre.

5. Retten til innsyn og endring av personlige data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedføringsformål. Du kan selv se hva vi har lagret om deg ved å følge denne linken

https://tut-tut.no/gpdr-be-om-personlig-data/

Kontaktdetaljer til Centrum Trafikkskoler DA, Slagenveien 16, 3110 Tønsberg. Tlf. 33 31 04 68. post@tut-tut.no

 

Her finner du oss

Adresse: Slagenvn. 16, 3110, Tønsberg
(i sørenden av Farmannstredet, i 2.etasje hos eiendomsmegleren)

Telefon: 33 31 04 68



Facebook

Hilde M Thrane er den tøffeste dama😀 i dag parkerte « vi» Suzukien til fordel for Harley😀 kjør forsiktig. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Godhjerta jenta😂 Rita Børresen har både bursdag og lappen i dag. Da er det lov å smile litt skikkelig😀kjempe hyggelig kjøre med deg Rita. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Se på alle skiltene Halvard Tveitan kan😀😀 også kan han i tillegg kjøre motorsykkel😀 for en gutt. Gratulerer med lappen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 tomler opp for Julie Dybdal.
Det gikk jo bra dette👍 Du kan ordentlig være stolt🏍
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kjære Janne 18 årsdagen blir feiret skikkelig, med fult utstyr og lappen i boks. Gratulerer med alt og en utrolig hyggelig tid sammen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Centrum Trafikkskole
View on Facebook

2 weeks ago

Centrum Trafikkskole
View on Facebook

Gratulerer med førerkort, Filmon👌. Veldig hyggelig å kjøre med deg👌 lykke til videre😃 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Helene Rønning Rustan blir så glad som endelig kan hjelpe pappaen sin med hengerkjøring 😂😂. Og All onboard som også får hjelp👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Anleggsgartner Stensland&Meum er så heldige med Therese Johansen på laget. Som nå kan kjøre henger etter bilen,og 🚜følger også med. Gratulerer😀 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Nettside av DigiPoint.no © Opphavsrettslig Beskyttet.