Personvernerklæring

Personvernerklæring for Centrum Trafikkskoler DA
(sist oppdatert 19.06.2018)

Denne Personvernerklæringen gjelder for Centrum Trafikkskoler DA som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.  Centrum Trafikkskoler DA
Centrum Trafikkskoler DA består av et samarbeid mellom kjørelærer Olav Birkedal (Centrum BirkedalTrafikkskole AS), Øyvind Bærland ( Centrum Bærland Trafikkskole AS ) og May Britt Sørensen (Centrum Sørensen Trafikkskole AS). I personvernerklæringen opereres diss under navnet Centrum Trafikkskoler DA  

1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Centrum Trafikkskoler DA behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene; navn, kontaktinformasjon, personnr, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester, som er solgt eller kjøpt. Inngåtte avtaler eller annet for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i Centrum Trafikkskoler DA dataregistre.

Centrum Trafikkskoler DA er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Centrum Trafikkskoler DA til oppfyllelse av avtaler du har med Centrum Trafikkskoler DA eller samarbeidspartnere, administrasjon av førekortopplæring, gjennomføring av markedsføring, utstedelse av tilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

3. Underleverandører (databehandlere)

Centrum Trafikkskoler DA benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

Centrum Trafikkskoler DA er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

4. Overføring av personopplysninger til tredjepart

Centrum Trafikkskoler DA overfører ikke personopplysninger om kunder til andre.

5. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev). Du kan selv se hva vi har lagret om deg ved å følge denn linken https://tut-tut.no/gdpr-be-om-personlig-data/

Kontaktdetaljer til Centrum Trafikkskoler DA
Slagenvn. 16, 3110, Tønsberg

Tlf +47 33 31 04 68

6. Avslutte ditt samtykke

Ønsker du ikke å motta SMS? Da kan du sende SMS til 975 65 191 med kodeord avmeld

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til post@tut-tut.no

 

Her finner du oss

Adresse: Slagenvn. 16, 3110, Tønsberg
(i sørenden av Farmannstredet, i 2.etasje hos eiendomsmegleren)

Telefon: 33 31 04 68



Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Nettside av DigiPoint.no © Opphavsrettslig Beskyttet.